Uw auto op zak...

Gewoon genieten: toeren in uw bijzondere wagen. Dat doet u natuurlijk zo vaak als mogelijk is. Maar u heeft meerdere mooie auto's, u heeft te weinig tijd,  er wordt slecht weer verwacht, er ligt pekel op de weg... U neemt het zich steeds voor om meer te genieten maar toch komt het er zo weinig van...

Hoeveel dagen per jaar staat hij nou eigenlijk in de garage?

Het kan wel anders. U kunt altijd blijven genieten met een beweegbare 360-graden 3D-foto van uw auto. Een foto die even uniek is als uw auto zelf.  Uw trotse bezit altijd bij u op uw smartphone of tablet.

Altijd en overal genieten: van zijn allure, zijn stijl... ook als hij in de garage staat. En een eerbetoon aan uw auto. Niet zomaar foto's maar een 360-graden 3D-foto. Dat doet recht aan zijn klasse.

Enkele voorbeelden van 3D foto's

Er zijn verschillende uitvoeringen van de 3D foto. Hieronder ziet u de internet versie. De app voor uw smartphone of tablet  heeft een nog vloeiendere beweging en kan uit- en inzoomen!

Probeer het zelf: kies een auto of motor, klik op de foto en beweeg hem alle kanten op
uw auto op zak torpedo
uw auto op zak mustang
uw
uw
uw

Ouderwets swipen door tientallen foto's is achterhaald. Kies voor één interactieve foto.
Exclusief, cool en het nieuwste van het nieuwste.

Echt niet voor iedereen.

Alleen de echte liefhebber gaat voor een beweegbare 360-graden 3D-foto van zijn auto. Iemand die zijn passie en liefde voor zijn wagen wil delen. Iemand die graag iets heeft wat een ander niet heeft: net zoals zijn auto zelf. Bent u zo iemand? Tover steeds een glimlach op uw gezicht met een unieke en exclusieve 360-graden 3D foto.

Verwen uzelf... of laat u verwennen!

U weet vast wel een aardige gelegenheid te bedenken. Tip: de beweegbare 3D-foto is een super cadeau voor een speciale verjaardag, werkjubileum, kerstmis of bruiloft.

Kom gewoon eens kijken of maak direct een afspraak voor een opname. De shoot zelf is al een unieke belevenis. En we schenken lekkere koffie...

uw auto op zak in 3D Taunus studio
uw auto op zak studio Porsche