360-graden-3D techniek

De 360-graden-3D foto is een technisch hoogstaand product dat bestaat uit 2400 foto's. Deze foto's worden met 25 camera's gemaakt.  Na de opname worden deze 2400 foto's in de computer verwerkt tot een geheel: het moederbestand. Dit duurt minimaal een dag. Dit moederbestand is ongeveer 3 gigabyte groot
Van dit moederbestand worden drie versies afgeleid: een internet versie voor gebruik op websites, webwinkels, online showrooms en online musea, een app voor tablet en smartphone en een PC versie voor beurzen of showrooms.

Internet versie

De internet versie is geoptimaliseerd voor website gebruik. Een snelle laadtijd staat daarbij voorop. De grootte is tussen de 5 en 12 Mb en hij bestaat uit 625 afbeeldingen.

Deze versie wordt standaard aangeboden als cloudservice, u heeft zelf geen omkijken naar de technische kanten. U plaatst de foto op uw website met enkele regels HTML code.

Voor diverse webshops zijn plugins beschikbaar.

App voor tablet en smartphone

Voor een app is de laadtijd minder belangrijk, hij is dan ook een stuk groter: tussen de 200 tot 300 mb en bestaat uit 2400 afbeeldingen. De horizontale en vertikale beweging is een stuk vloeiender. Naast de horizontale en vertikale beweging kunt u ook in- en uitzoomen.

PC versie

De PC versie is tussen de 300 tot 600 mb en bestaat uit 2400 afbeeldingen. U kunt in- en uitzoomen. De hardware acceleratie van uw grafische kaart wordt zoveel mogelijk gebruikt, waardoor de beweging soepel verloopt.

Geschikt voor touchscreens, dus een eyecatcher op een beurs of permanent in de showroom!

360-graden-2D techniek

De 360-graden-2D techniek is de eenvoudige en low budget variant van 3D foto. Hij wordt gemaakt met één camera en is alleen links- en rechtsom te bewegen.  Standaard bestaat de 360-graden-2D foto uit 48 beelden, maar hij kan ook in 96 beelden gemaakt worden, waardoor er een nog vloeiendere beweging ontstaat.