De techniek

Een SmartStudio van XYZ-Imaging is geen kant-en-klaar product, maar een studioconcept waarin onze passie voor fotografische, computer- en internettechniek is vastgelegd.

Hier is jarenlang experimenteren aan voorafgegaan, met als resultaat: een studio die is afgestemd op uw specifieke fotografische wensen.  

Uw gehele workflow, van opname tot aan plaatsing op internet wordt zover mogelijk geautomatiseerd en vastgelegd in al zijn aspecten.

De belangrijkste onderdelen:

Vloer

Hart van de studio is de draaibare vloer. De elektrisch aandrijving zorgt voor een comfortabele manier om uw onderwerp te verplaatsen voor de camera. Leverbaar van 2 tot 10 meter doorsnede. Zeer hoog belastbaar (>3000 kg) en gebouwd op langdurig en intensief gebruik. Standaard afgewerkt met epoxy coating, andere afwerking is mogelijk.

Camera

U kunt één of meerdere camera's tegelijk inzetten. Dankzij de wifi sturing zijn kabels niet nodig. U kunt handbediend werken, maar ook de controle overlaten aan de computer. Voor opnames op moeilijk bereikbare plaatsen zoals autointerieurs, is een speciale afstandbesturing leverbaar.

Verlichting

Goede foto's staan of vallen met goede belichting. In de slimme studio stuurt de computer de verlichting, zodat sjouwen met lampen tot het verleden behoort, maar u toch niet vastzit aan foto's met telkens dezelfde lichtinval. Heel speciaal: met onze ontspiegelingsmodule kunt u hoogglans objecten fotograferen zonder storende reflecties!

Koppeling

Van het maken van de foto's tot weergave ervan op uw website (of de websites van uw klanten) kunnen alle modules gekoppeld worden zodat uw gehele workflow geautomatiseerd wordt. Alle instellingen kunnen opgeslagen worden in profielen, zodat ze met een druk op te knop teruggehaald kunnen worden.

Speciaal voor de autobranche.