Goed om te weten:

De beweegbare 3D-foto is een exclusief en technisch hoogstaand maatwerkproduct dat bestaat uit 2400 foto's en wordt geleverd als app voor uw smartphone, tablet of pc.

De app is ongeveer 300 Mb groot. Deze 3D-foto kunt u ook inzoomen. De voorbeelden op deze website zijn vanzelfsprekend website-versies. Uw eigen beweegbare 3D-foto wordt dus nog veel mooier!

De opname met 25 camera's in onze speciale fotostudio in 's-Hertogenbosch is een unieke belevenis waar u zelf van begin tot einde bij bent terwijl u geniet van een lekker kopje koffie.

U kunt tijdens de opname zelf foto's of video's maken van uw auto. De omstandigheden in onze studio zijn ideaal, maak daar gerust gebruik van.

De tijdsduur voor de opname van een auto is ongeveer 1 uur.

Zorgt u dat uw auto schoon is? Het vuil van de reis naar de studio, kunt u bij ons verwijderen. Daarvoor hebben we diverse schoonmaakproducten klaarstaan.

De levertijd van de beweegbare 3D-foto is maximaal 2 weken. U krijgt tijdens de opname te horen wat de verwachte levertijd op dat moment is.

U krijgt uw beweegbare 3D-foto eenvoudig geleverd via de mail met de online dienst 'WeTransfer'.

 De beweegbare 3D-foto is beschikbaar voor Android en Apple apparaten. Uw beweegbare 3D-foto kunt u standaard op één apparaat plaatsen. Wilt u de foto op meerdere apparaten? Het is fijn als we dat vooraf weten.

We sturen een video-instructie mee waardoor het plaatsen van de beweegbare 3D-foto eenvoudig is. In een handomdraai staat uw 3D foto op uw smartphone of tablet. Heeft u hem liever thuis op uw computer? Dat kan vanzelfsprekend ook.

XYZ-Imaging zorgt regelmatig voor updates van uw app. U zult er jaren plezier van hebben. We staan garant voor de kwaliteit van uw beweegbare 3D-foto, nu en in de toekomst.

U heeft al een 3D-foto van uw auto vanaf € 395,00. (Motoren vanaf € 295,00). Wilt u uw beweegbare 3D-foto zowel op uw iPhone als uw tablet? U kunt uw foto op zoveel apparaten plaatsen als u zelf wilt. Iedere tweede en volgende plaatsing kost u slechts € 50,00.

U kunt in onze studio uitsluitend met pin betalen.