Een eigen fotostudio

Een fotostudio maakt productfotografie in eigen huis mogelijk

Als u veel productfoto's nodig heeft dan weet u hoe moeilijk het is om een constant hoge kwaliteit te halen. Dit vraagt veel fotografische kennis van uw medewerkers en ideale omstandigheden.

U heeft die onvoldoende in huis?  Dan kan dat gemakkelijk leiden tot frustraties, imagoproblemen en omzetverlies.

fotostudio met draaiplateau Porsche

We helpen u graag met uw fotostudio

Een van onze  passies is het bouwen van fotostudio's en het verbeteren van  fotografische processen. Zodat ook uw internetfotografie zorgeloos wordt.

Het gehele traject kan geautomatiseerd worden: van het maken van de foto tot en met de plaatsing op uw website of partnersites.

Ons unieke concept: de Smartstudio, een slimme fotostudio met draaiplateau.

fotostudio snelste fiets TU Delft

Verkoop bevorderen

Wij zorgen ervoor dat u uw producten op de meest efficiënte manier fotografeert. U krijgt wat u wenst: mooie foto's.  Foto's die klanten naar uw bedrijf lokken en uw verkoop bevorderen.  

Zelfs van grote objecten zoals auto’s. Sterker nog: We zijn gespecialiseerd in autofotografie.

fotostudio Carving Fitness
Reader 'Autofotografie met draaiplateau, wat komt er allemaal bij kijken?'

Slim

In de SmartStudio met draaiplateau worden vaak voorkomende instellingen en handelingen overgenomen door computersturing.

Simpel

Veel fotografische kennis is niet nodig. De SmartStudio met draaiplateau is maximaal geautomatiseerd tot een 'druk op de knop'-situatie.

Snel

Uw fotografie verloopt automatisch en u wint tijd. Tijd om andere dingen te doen en uw personeel efficiënter in te zetten.

Super

Uw productfoto’s zijn van uniforme en constante hoge kwaliteit met een luxe uitstraling. Een genot om te bekijken.
Zo kunnen ook uw foto's er uit zien!
(link opent in nieuw venster)

 U wilt betrouwbaar en deskundig advies om uw fotografie te professionaliseren?

Speciaal voor de autobranche!

Een SmartStudio met draaiplateau wordt speciaal voor u samengesteld om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Samen met u kijken we naar uw specifieke foto-eisen en ontwerpen we een voor uw situatie optimaal geautomatiseerd fotografiesysteem.

Daarbij kunnen we kiezen uit een aantal modules. Modules die we voor een groot deel in eigen beheer ontwikkeld hebben en waar vele jaren ervaring in vastligt. Succes gegarandeerd.

Uw fotostudio is altijd maatwerk. U investeert alleen in wat u op dit moment nodig hebt. U krijgt daarmee echter een basis die nog jarenlang met u mee kan groeien.

Wilt u het neusje van de zalm en gaat u voor de nieuwste technieken? U kunt uw SmartStudio uitbouwen van ‘gewone’ fotografie naar 360 graden fotografie of zelfs 3D opnames.

Actueel

We hebben in het eerste kwartaal van 2017 een exclusieve SmartStudio in Tilburg gebouwd. In deze incompany fotostudio worden volledig automatisch gewone foto's, 360graden-2D foto's én zelfs 360graden-3D foto's van auto's gemaakt voor internetgebruik.

Bekijk dit unieke proces in een drietal 2-minutenfilmpjes over 'de Ferrari onder de fotostudio's'.

Van advies-op-maat tot een volledig geautomatiseerde studio, wij zorgen ervoor dat uw incompany fotografie u geld gaat opleveren.

Ons SmartStudio-meegroei concept.
U kiest voor maatwerk. U realiseert alleen wat u op dit moment nodig heeft. U kunt op ieder moment de studio verder laten uitbouwen en automatiseren.Kunt u delen van de werkzaamheden zelf doen? ook prima.

Maar heeft u goed zicht op wat er allemaal nodig is om een fotostudio met draaiplateau te maken?

We willen u graag op eenvoudige wijze inzicht en houvast geven bij het maken van de keuze voor een eigen fotostudio met draaiplateau. Daarom hebben we een handzame reader van 14 pagina's voor u geschreven .

Impressie van de bouw van onze eigen SmartStudio in 2011